IEKE WITTEVEEN


Loopbaanontwikkeling

Certificeringen als loopbaanprofessional

pastedGraphic
Als CMI gecertificeerde coach (Register Loopbaanprofessional) en als geregistreerd Noloc loopbaancoach garandeer ik kwaliteit van dienstverlening en regelmatige toetsing van mijn vakbekwaamheid. Daarnaast leef ik naar de gedragscode.

Het Career Management Institute Netherlands (CMI) is de certificerende instelling voor loopbaanadviseurs die hun vakbekwaamheid willen aantonen. CMI is zelf ook getoetst door de Raad voor Accreditatie. Noloc is de branche vereniging van loopbaanprofessionals.

pastedGraphic
Vanaf 2009 als LHH Certified Career Coach werkzaam voor Lee Hecht Harrison, gespecialiseerd in ‘What’s Next’ voor oudere werknemers binnen organisaties en voor oudere werkzoekenden.
LHH is wereldwijd toonaangevend op het gebied van talentmanagement en het mobiliseren van medewerkers. Je kunt mij daar bereiken via ieke.witteveen@lhh.nl

Als coach bij stressgerelateerde klachten
In 2010 heb ik de CSR opleiding afgerond en ben ik werkzaam als CSR coach.
CSR staat voor Chronische Stress Reversal. De CSR-methode is een medisch-psychologische benadering voor preventie en behandeling van stressgerelateerde klachten.

Als docent en trainer
Sinds 2010 ben ik opgenomen in het CRKBO register.

Als assessor
Sinds februari 2016 ben ik leverancier en coach van TTI Succes Insights/TSI gedrag en motivatieprofiel. Dit assessment geeft inzicht in je persoonlijke gedragsstijl en je drijfveren. Dit assessment kan ingezet worden bij de start van coaching, het maken van loopbaankeuzes en bij verbeteren van teamsamenwerking.

Als coach Career Story Interview
Dit interview is een vorm van storytelling in de loopbaan, die het aanpassingsvermogen én de eigenheid versterkt. Het is een compacte manier om in korte tijd tot heldere loopbaankeuzes te komen.email copy twitter copy linkedin copy