IEKE WITTEVEEN


Loopbaanontwikkeling

Creëren van perspectief

Als je behoefte hebt om samen met een onafhankelijke ’buitenstaander’ stil te staan bij het (opnieuw) maken van keuzes, het doorbreken van patronen binnen je huidige werkkring, betekenis geven aan je levensfase van dit moment, inzetbaar willen blijven of bij het zetten van een volgende stap in je loopbaan.

Resultaat : de regie terugpakken over je leven en loopbaan. Dit door het ( opnieuw) maken van keuzes, ontwikkelen van durf en daadwerkelijk nemen van actie.


In bijna alle trajecten bieden de 4 K’s handvatten om nieuwe of andere perspectieven te creëren:

Kern
Uit de formulering van de vraag komt vaak al een wens naar voren hoe je wilt dat je pad eruit zal zien, dit zonder dat je je hiervan bewust bent. Ontdekken wat de rode draad is van jouw loopbaan en ervaren wat je drijfveren zijn, helpt je om een richting te kiezen die in deze fase van je leven bij je past.
Keuze
Deze periode is hét moment om keuzes te maken en er voor te gaan. Een nieuwe keuze hoeft niet altijd een verandering in te houden, het kan ook een bevestiging zijn van een eerder gemaakte keuze. Hier is moed voor nodig. Een helder geformuleerd toekomstperspectief wordt je leidraad.
Kracht
In je kracht gaan staan en zelf de regie nemen over je eigen loopbaan betekent ook over een drempel heenstappen en verantwoorde risico’s gaan nemen. Je gaat aan de slag om te realiseren wat je wilt realiseren, binnen of buiten je huidige werk.
Kwaliteit
Tijdens dit proces ontwikkel je nieuwe kwaliteiten waar je in volgende situaties profijt van zult hebben. Zonder oordeel op ontdekkingstocht gaan helpt je de wereld groter te maken. Je ontdekt dat af en toe ruimte en tijd nemen in je hoofd, hart en vooral in je agenda, nodig is om nieuwe energie op te doen. Voortaan ga je regelmatig vanaf een afstandje stilstaan bij je dagelijkse bezigheden om op tijd signalen op te pakken en waar nodig bij te sturen.

Diensten:
korte loopbaancheck - loopbaanheroriëntatie - coaching - outplacement
face tot face en digitaal
individueel of in groepen