IEKE WITTEVEEN


Loopbaanontwikkeling

Certificeringen als loopbaanprofessional

pastedGraphic
Als CMI gecertificeerde coach (Register Loopbaanprofessional) en als geregistreerd Noloc loopbaancoach garandeer ik kwaliteit van dienstverlening en regelmatige toetsing van mijn vakbekwaamheid. Daarnaast leef ik naar de gedragscode van CMI en Noloc.

Als coach bij stressgerelateerde klachten
In 2010 heb ik de CSR opleiding afgerond en gebruik ik deze aanpak in mijn coachtrajecten.
CSR staat voor Chronische Stress Reversal. De CSR-methode is een medisch-psychologische benadering voor preventie en behandeling van stressgerelateerde klachten.

Als docent en trainer
Sinds 2010 ben ik opgenomen in het CRKBO register.

Als assessor
Sinds februari 2016 ben ik leverancier en coach van TTI Succes Insights/TSI gedrag en motivatieprofiel. Dit assessment geeft inzicht in je persoonlijke gedragsstijl en je drijfveren. Dit assessment kan ingezet worden bij de start van coaching, het maken van loopbaankeuzes en bij verbeteren van teamsamenwerking.
Sinds 2018 maak ik gebruik van de Job Navigator van Nestor.

Als coach Career Story Interview
Dit interview is een vorm van storytelling in de loopbaan, die het aanpassingsvermogen én de eigenheid versterkt. Het is een compacte manier om in korte tijd tot heldere loopbaankeuzes te komen.

Privacy
In het kader van de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) ben ik in het bezit van een privacyverklaring. Deze verklaring of een verzoek over de verwerking van persoonsgegevens zijn bij mij op te vragen.